Hjem/Blogg/Få hjelp til gode interiørløsninger

Butikk, Interiørkonsultasjon

Få hjelp til gode interiørløsninger

Marie Risøe Carlberg

Administrativ leder og HR-ansvarlig

Tidene foranderer seg, kjøpemønstre forandrer seg og kundenes behov forandrer seg. I Riis Interiør etterstreber vi å lese markedets kontinuerlige bevegelser og endre oss tilsvarende, slik at du som kunde til enhver tid opplever å få god, riktig og tilpasset hjelp hos oss.

Det som for noen få år siden var et raskt salg av metervare, pyntepute, sengetøy, gulvteppe, eller lignende, har nå blitt til lengre kundemøter, eller rettere sagt; kundekonsultasjoner, hvor du som kunde søker mer tips og råd fra oss som profesjonelle; hvordan sette sammen løsninger som gir gode og velfungerende rom å være i, et helhetlig uttrykk og som samtidig gjenspeiler personlighetene til menneskene som bor i hjemmet.

Den gode nyheten er at dette kan vi så absolutt hjelpe deg med! Vi sitter med både kunnskapen, tjenestene og produktene som skal til for å møte etterspørselen. Utfordringen er tiden; vi vet aldri når det kommer mange kunder samtidig, eller når det ikke kommer noen i det hele tatt. For å kunne bemanne best mulig, har vi opprettet en nyttig bookingløsning.

Om du gir oss beskjed om at du kommer i forkant, skal vi sørge for at du får den beste hjelpen i hele den perioden du trenger den!

Vær spesielt oppmerksom på lørdager. Vi tilbyr utvidet hjelp til interiør mellom kl 09 og 11 hver lørdag formiddag. Fra kl 11 – 16 er butikken kun åpen for ren varehandel.

Her finner du link til:

Bookingsiden vår

Priser og hvordan vi jobber

Alltid velkommen!

Flere blogginnlegg