Uke 42 og 43 får du 20% på bestillinger av gulvtepper i butikk og nettbutikk. Bruk kupongkode "Teppe20"
Hjem/Blogg/Konsultasjonpakker

Interiørkonsultasjon

Konsultasjonpakker

Marie Risøe Carlberg

Administrativ leder og HR-ansvarlig

For deg som ønsker hjelp til innredning og interiør, er det lurt å booke tid med en erfaren interiørkonsulent. Om du skal innrede et rom, hele huset eller hytta, så har vi over 25 års erfaring med å skreddersy til kundens stil. Vi mestrer ulike stiler og har fokus på livsstilskonsepter.

Første halvtimen med konsultasjon her på huset er alltid gratis, og mange kunder får den hjelpen de trenger i løpet av denne tiden. Våre dyktige interiørkonsultenter i butikken er tilgjengelige etter avtale. NB! Nå tilbyr vi også videokonsultasjon.

For de fleste, er forutsigbarhet viktig, spesielt med tanke på kostnader. Vi tilbyr derfor følgende konsultasjonspakker:

Pakke 1

2.498 kr kr

Små prosjekter. Tekstil- og produktløsninger til rom og/eller mindre leiligheter. For deg som ønsker interiørsparring. Du får estimerte/fra-priser på produkter

Stipulert ca 2 timer utover oppstartsmøte.

Pakke 2

9.998 kr

Mellomstore prosjekter. Tektil-, søm-, produkt- og innredningsløsninger til leiligheter/mindre hytter/hus (2-4 rom). For deg som ønsker helhetlige, muntlige innspill. Du får estimerte/fra-priser. Pakkeprisen inkluderer èn nødvendig plantegning/skisse og materialbeskrivelse etter avtale.

Stipulert ca 10 timer utover oppstartsmøte.

Pakke 3

17.998 kr

Store prosjekter. Tekstil-, søm- produkt- og innredningsløsninger til større leiligheter, hus og hytter (mer enn 4 rom). For kunder som ønsker et detaljert, helhetlig innredningsforslag.
Inkluderer èn nødvendig plantegning/skisse og materialbeskrivelse etter avtale.  Fullverdig pristilbud etter avtale.

Stipulert ca 18 timer utover oppstartsmøte.

Pakke 4

24.998 kr

Komplette prosjekter. Tekstil-, søm- produkt- og innredningsløsninger til større leiligheter, hus og hytter (mer enn 4 rom). For kunder som ønsker det lille ekstra og et detaljert, helhetlig innredningsforslag. Inkluderer èn nødvendig plantegning/skisse og materialbeskrivelse etter avtale. Denne typen prosjekt krever gjerne prosjektkontroll på detaljnivå og håndverkere som utførende part. Fullverdig pristilbud etter avtale.

Stipulert ca 25 timer utover oppstartsmøte.

Monteringspakken

2.498 kr

Antatt mengde ut ifra «Pakke 1»; Inntil 4 gardiner og/eller inntil 2 timer dør til dør. Pakkeprisen inkluderer kjøring. Forutsetter monteringsadresse i Oslo.

Velkommen!

Flere blogginnlegg