Hjem/Blogg/Konsultasjonpakker og priser

Interiørkonsultasjon

Konsultasjonpakker og priser

Marie Risøe Carlberg

Daglig Leder

For deg som ønsker hjelp til innredning og interiør, er det lurt å booke tid med en erfaren interiørkonsulent. Om du skal innrede et rom, hele huset eller hytta, så har vi over 25 års erfaring med å skreddersy til kundens stil. Vi mestrer ulike stiler og har fokus på livsstilskonsepter.

Første halvtimen med konsultasjon her på huset er alltid gratis, og mange kunder får den hjelpen de trenger i løpet av denne tiden. Våre dyktige interiørkonsultenter i butikken er tilgjengelige etter avtale. Deretter 998 kr/t, med mindre du får mer igjen for en av våre konsultasjonpakker.

For de fleste, er forutsigbarhet viktig, spesielt med tanke på kostnader. Vi tilbyr derfor følgende konsultasjonspakker:

Pakke 1

9.998 kr kr – «Interiørsparring»

Små prosjekter. Tekstil- og produktløsninger til rom og/eller mindre leiligheter. For deg som ønsker interiørsparring. Du får estimerte/fra-priser på produkter

Pakke 2

19.998 kr

Mellomstore prosjekter. Tektil-, søm-, produkt- og innredningsløsninger til leiligheter/mindre hytter/hus (2-4 rom). For deg som ønsker helhetlige, muntlige innspill. Du får estimerte/fra-priser. Pakkeprisen inkluderer èn nødvendig plantegning/skisse og materialbeskrivelse etter avtale.

Pakke 3

49.998 kr

Store prosjekter. Tekstil-, søm- produkt- og innredningsløsninger til større leiligheter, hus og hytter (mer enn 4 rom). For kunder som ønsker et detaljert, helhetlig innredningsforslag.
Inkluderer èn nødvendig plantegning/skisse og materialbeskrivelse etter avtale.  Fullverdig pristilbud etter avtale.

Pakke 4

79.998 kr

Komplette prosjekter. Tekstil-, søm- produkt- og innredningsløsninger til større leiligheter, hus og hytter (mer enn 4 rom). For kunder som ønsker det lille ekstra og et detaljert, helhetlig innredningsforslag. Inkluderer èn nødvendig plantegning/skisse og materialbeskrivelse etter avtale. Denne typen prosjekt krever gjerne prosjektkontroll på detaljnivå og håndverkere som utførende part. Fullverdig pristilbud etter avtale.

Montering

1.998 kr

Oppstartspakke. Inkluderer 1 time montering dør til dør, samt kjøring. Forutsetter monteringsadresse i Oslo. Deretter 998 kr/timen

Per time

998 kr/t

Om du ønsker å betale time for time. Oppmåling og montering har en oppstartpris på heholdvis 1.498 kr og 1.998 kr, inkludert kjøring i Oslo. Deretter 998 kr/t. Etter den første timen, fakturerer vi per påbegynte halvtime

Velkommen!

Flere blogginnlegg