Hjem/Agentur/Designers Guild

Designers Guild

At Designers Guild, colour and creativity lie at the very heart of what we do.
Tricia Guild

Designers Guild ble etablert i England i 1970 av Tricia Guild, og er i dag ledende innen hjemmeinnredning. Designers Guild designer og leverer stoff, tapet, møbler, sengetøy, håndklær, pledd, puter, tepper samt baderomsprodukter.

Designers Guild kommer med nye kolleksjoner to til tre ganger i året. Bøkene presenterer en miks av striper, mønster og farger som gir energi, lys og luft til rommet. Parallelt med sesongkolleksjonene har det i senere år blitt utviklet en ”essentials” kolleksjon som dekker ett bredere spekter både med farger, kvalitet og priser tilpasset ett større marked.

Er du glad i produkter med farger og kvalitet er interiørkonseptet til designeren Tricia Guild fra London kanskje midt i blinken for deg. Designeren har sin ”brandstore” i London. I Oslo ligger forretningen sentralt, i Heggelibakken 2, ved Smestad. Her kan du kjøpe stoffer, tapet, tepper, møbler og interiørdetaljer samt spesiallaget gardinløsninger og få trukket om møbler.

Med bakgrunn i den engelske verdenen til Designers Guild har Riis Interiør brukt mye tid på sitt showrom i Oslo, for å komme frem til et interiørkonsept tilpasset norske forhold. Riis Interiør har bygget opp et livsstils showrom der vi presenterer forskjellige miljøer slik at vi kan vise den store variasjonen innen interiørdesign som DG har å tilby.

For mer informasjon om Designers Guild, gå til http://www.designersguild.com/

For å finne din nærmeste Designers Guild forhandler, gå til www.designersguild.com/stockists/

We know how a space can come alive with the right mix. It's our passion.