Hjem/Om oss

Om oss

Fra systue til interiørkonsultasjon

I snart 30 år har vi skapt liv og særpreg innen interiør

Fra å kun være en hobby på 1980-tallet, startet Riis Interiør AS sin virksomhet i 1995 med søm av gardiner til kontor og privatmarkedet:

Fra hjemmebasert til ledende interiørleverandør i Oslo.

Riis Interiør har en lang og spennende historie som strekker seg tilbake til sine røtter som en hjemmebasert virksomhet. Med en lidenskap for interiørdesign og et skarpt øye for detaljer, etablerte Else Marie bedriften i 1995. Etter hvert som etterspørselen økte, flyttet Riis Interiør til Heggeli Forretninger i Oslo, et markant skritt mot å bli en etablert aktør i bransjen.

I år 2000 tok Riis Interiør et betydelig steg fremover ved å inngå agenturavtaler med Designers Guild og Ralph Lauren Home, to av de mest anerkjente navnene innen tekstiler og tapeter. Dette ga bedriften tilgang til et eksklusivt produktsortiment og ytterligere styrket dens posisjon i markedet. I 2008 ble det daværende Designers Guild butikken i Kirkeveien flyttet til Heggeli, og dermed samlet Riis Interiør all sin virksomhet under ett tak.

 

Team Riis i dag

I dag er Riis Interiør en unik og sammensatt bedrift som tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter for å imøtekomme alle dine interiørbehov. Fra profesjonell søm og produksjon, til et omfattende utvalg av interiørprodukter og inspirerende utstillinger, sørger Riis Interiør for å gi deg alt du trenger for å skape et vakkert og funksjonelt hjem.

Erfarne konsulenter og personlig tilnærming

Vårt team av dyktige interiørkonsulenter står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for ditt unike behov. Vi tar oss tid til å forstå din stil, dine ønsker og ditt budsjett, og tilbyr en personlig og skreddersydd tilnærming til interiørdesign. Vi setter din tilfredshet i høysetet og er stolte av å skape et hjem som reflekterer din personlighet og livsstil.

Besøk oss eller bestill en konsultasjon

Uansett om du er på utkikk etter noen meter stoff, en rull tapet, inspirasjon eller profesjonell hjelp med interiørdesign, er du hjertelig velkommen til å besøke oss i vår butikk på Smestad i Oslo. Vi har et bredt utvalg av produkter og et hyggelig og inspirerende showroom.

Ønsker du å bestille søm, planlegge et oppussingsprosjekt eller bare få litt veiledning og interiørtips, kan du enkelt booke en kostnadsfri konsultasjon med en av våre dyktige konsulenter.

Beliggenhet: Heggeli Forretninger – et historisk og sentralt bygg i Oslo

Heggeli Forretningerer et kontor- og forretningsbygg i Oslo. Bygget ble oppført i 1930-årene, og har en lang og interessant historie. Opprinnelig var Heggeli Forretninger et handelssted for landbruksvarer, og i 1942 ble Heggeli stasjon på Kolsåsbanen etablert like ved bygget. Stoppet ble nedlagt i 1995. I etterkrigstiden ble bygget ombygget til kontor- og forretningslokaler, og i dag huser Heggeli Forretninger en rekke ulike bedrifter, inkludert Riis Interiør.

Heggeli Forretninger ligger i et sentralt område på Smestad i Oslo, like ved Sørkedalsveien og Holmenkollen Nasjonalarena. Området har god kollektivtransportforbindelse med buss og T-bane. Heggeli Forretninger var en gang en populær møteplass for folk i området, og har hatt en rekke kjente leietakere gjennom årene, inkludert motebutikker, kafeer og kontorer.

Kilder: Oslo Byggesaksarkiv og Lokalhistoriewiki Oslo

 

Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem!

Velkommen!

Møt Team Riis

Salg

Team Prosjekt

Butikk og Prosjekt

Patrick Larsen

Interiørkonsulent, Prosjektleder

Else Marie Risøe Evensen

Interiørkonsulent

Rinaldo Passolo Tiochta

Salgskonsulent og VM

Nina Benedicte Ihlen

Interiør- og salgskonsulent

Stine Ugland

Interiørkonsulent

Ellen Lierstuen

Interiørkonsulent

Team Agentur

Agentur

Birgit Gjernes

Selger Interiøragentur – Butikker og møbeltapetserere

Simon Lombardi

Selger Interiøragentur - Interiørarkitekter og Kontrakt

Produksjon

Team Produksjon

Søm og produksjon

Ronny Svendsen

Produksjon og Montasje

Marcin Kowalski

Produksjon og montasje

Ler Gay Thein Mya

Sømmer

Barbara Bakker Ruis

Sømmer

Iwona Pilarz

Sømmer

Administrasjon

Team Admin

Administrasjon

Gerrard-Paul Kennedy

Regnskap

Marie Risøe Carlberg

Daglig Leder