Hjem/Interiørkonsultasjon

Interiør- og sømkonsultasjon

De første 30 min er gratis! Våre erfarne konsulenter hjelper deg med alt fra sømteknisk bistand og veiledning, til utarbeidelse av komplette interiør- og sømløsninger. Vi oppfordrer deg til å lese igjennom hva du kan forvente i teksten under. Via bookingkalenderen vår, kan du gjøre avtaler i våre lokaler. (For hjemmebesøk, eller særskilte avtaler, benytt vårt kontaktskjema). Informasjon om priser finner du nederst.

Book time

Ta det første steget til et unikt hjem

Riis Interiør AS gir deg løsninger innen interiør som skaper liv og særpreg. Vi har fokus på livsstil og helhetlig gjennomføring, og ønsker å tilby unike konsepter tilpasset hver enkelt kunde. Våre dyktige konsulenter kan tilby alt fra enkel veiledning til utarbeidelse av komplette innredninger til hjem, hytte og kontor.

For å bli inspirert og oppleve hvordan ulike typer mønster, farger og produkter kan gjøre hele forskjellen, avtal tid med oss i dag!

Nyttig å vite

Vi deler søm- og produksjonsoppdrag inn i to kategorier:

1 BESTILLING OVER DISK

Her kommer du som kunde inn med en mer konkret formening om hva du ønsker å bestille av oss. Det kan være en gardin, et madrasstrekk, pynteputer, etc. Du vet i stor grad hva du trenger, på hvilke mål du trenger det, og hva slags tekstil du ønsker å få varen produsert i. I disse tilfellene er vi behjelpelige med å vise frem noen tekstiler innenfor et ønsker uttrykk, som “striper”, “mønster”, “blå”, “retro” og lignende, samt ta opp bestillingen på produktet som skal sys/produseres. Disse møtene går relativt fort, fra 10 – 45 min, og inneholder ikke konsultasjon fra vår side. I denne kategorien betaler kunden kun for selve produktet som skal produseres. Eventuelle endringer og sparringer utover det opprinnelige pristilbudet vil bli fakturert med 998 kr/timen.

2 INTERIØRKONSULTASJON

Dette er avtalte møter, hvor kunden har tatt kontakt i forkant og skissert opp hva vedkommende ønsker hjelp til. Kunden vet i mindre grad hva hen trenger i forkant, og søker mer råd, veiledning og ekspertisehjelp av oss. Det kan være på alt fra sømtekniske råd til mer helhetlig sparring på totalinnredning av et rom, leilighet eller hus . I denne kategoriene betaler kunden for både konsultasjonstjenesten, samt produktene som skal produseres. Disse møtene tar alt fra 30 minutter til flere timer, fordelt over en periode, hvorav de første 30 minuttene og ett – 1stk pristilbud er kostadsfrie. Alt av etterarbeid utover dette, vil bli fakturert med 998 kr/t, eller gjennom avtalt konsultasjonspakke.

Kjøper du interiørkonsultasjon av Riis Interiør (ref. pkt 2), er vi i større grad medansvarlige for både mål og prosess. Vi har da både et tettere samarbeid og tettere dialog med kunden underveis i prosjektet, og feilmarginene blir naturlig redusert. Om du i tillegg kjøper profesjonell oppmåling og sluttmontering, tar vi det hele og fulle ansvaret for mål. Vår erfaring er at kunder som velger å investere noen timer i profesjonell konsultasjon, blir mer fornøyd, ikke bare med produkter og interiørløsninger, men også hele prosessen. Vi anbefaler derfor denne løsningen til deg som har en del spørsmål, og har mer behov for sparring underveis i bestillingsprosesssen.

Verdt å merke seg; Om du ikke ønsker å betale for for profesjonell oppmåling og konsultasjon, er du selv ansvarlig for å oppgi all nødvendig informasjon vi som leverandør trenger, herunder mål og mengder, for at vi kan produsere ønsket produkt(er). Vi syr/produserer på mål, mengde og utførelse bestilt, og oppsøker ikke detaljer og informasjon som ikke deles uoppfordret av kunden.

Les mer om priser her

Book tid her

Priser

Veiledning i butikk

Timebasert:

  • 30 minutters oppstartsmøte gratis, deretter 998 kr/t mellom 08.30 og 18.00
  • Utover dette tidsintervallet er prisen 1498 kr/t

Prosjektbasert:

Les mer om våre pakkeløsninger her

Hjemmebesøk

Timebasert:

  • 998 kr/t mellom 08.30 og 18.00
  • Utover dette tidsintervallet er prisen 1498 kr/t
  • Kjøring tilkommer

Prosjektbasert:

Les mer om våre pakkeløsninger her

Møt våre dyktige konsulenter

Vi finner en som passer perfekt med deg, og som tilpasser interiøret til stilen du er ute etter.

Else Marie Risøe Evensen

Interiørkonsulent

Patrick Larsen

Interiørkonsulent, Prosjektleder

Stine Ugland

Interiørkonsulent

Ellen Lierstuen

Interiørkonsulent

Rinaldo Passolo Tiochta

Salgskonsulent og VM

Få første time gratis

Få første halvtime med konsultasjon gratis – ta kontakt i dag.

Book time
Delikat vareutvalg, dyktig betjening og fantastisk god service! En fryd å være kunde her.
Anna Kathrine