Hjem/Stoff/Tapet/Trim

Stoff/Tapet/Trim

Riis Interiør er agent for samtlige merker nevnt her. Designers Guild, Ralph Lauren Home stoff og tapet, Christian Lacroix, William Yeoward stoff og tapet, Pierre Frey, Jim Thompson, No9 Thompson, Fox Linton, C&C Milano, Holland & Sherry, Samuel & Sons, Filippo Uecher, Mariaflora, Liberty Fabrics og Rioma. Samtlige distribuerer interiørtekstiler som kan brukes til å sy gardiner, pynteputer, sengetepper, sengeskjørt, samt tekstiler velegnet til å trekke om møbler og lage sengegavler av. Enkelte distribuerer også tapet og andre livsstilsprodukter som pledd, gulvtepper og møbler.

Prisnivået for de ulike merkene, spenner seg fra rimelige tekstiler (fra 150 kr/m) til mer eksklusive tekstiler (opp mot 10.000 kr/m), og alt i mellom. Merk at enkelte merker tilbyr tekstiler i både nedre og øvre sjiktet.

Vi benytter $-symbolet for å illustrere prisnivået på de ulike merkene, hvor $ er rimelig og $$$ har en høyere pris.

Som agent inngår vi kontrakter, formidler salg og yter andre tjenester på vegne av våre respektive merkenavn, nevnt over. Dersom du driver butikk, arkitektkontor, møbeltapetetsererverksted eller på annet vis driver innenfor interiørbransjen og ønsker å forhandle ett, eller flere av våre merker, er det bare å kontakte oss for en avtale.

Alle produkter fra disse merkene er bestillingsvarer. Det finnes ikke noe på lager her i Oslo, eller i Norge forøvrig. Benytt gjerne de respektive nettsidene for å se etter passende tekstiler og andre varer, eller avtal en tid med oss for å se utvalget i våre lokaler på Heggeli i Oslo.