Hjem/Agentur/Mariaflora / Filippo Uecher

Mariaflora / Filippo Uecher

Italian Luxury Performance Fabrics

MFFU (Mariaflora / Filippo Uecher) er en lidenskapelig familie av vevere. Kreasjonene deres kommer fra den kreative og profesjonelle kapasiteten til Filippo Uecher. Han er mye mer enn en mestervever: verkene hans gir ikke bare en lidenskap for veving, men hans personlige erfaringer, familiebånd, arv, nysgjerrighet og sterk vilje bidrar til kontinuerlig forbedring.

Filippo Uechers verk er dypt knyttet til kulturen i hans hjemby Biella. Biella har en rik kultur og en gamle tekstiltradisjoner. Mariaflora er dypt forankret i Filippo Uecher arv, som du kan gjette fra navnet: Maria og Flora var Filippos bestemødre, modige kvinner som ga sin lidenskap og hemmeligheter gjennom tre generasjoner.

Mariaflora betyr i dag italienske, luksuriøse ytelsesstoffer.

Moderne familier og hektiske tidsplaner krever en vedlikeholdsfri livsstil. Det er likevel ikke behov for å ofre luksus fremfo komfort eller holdbarhet. Derfor er firmaet opptatt av å lage stoffer som alltid vil lykkes i å levere fantastisk ytelse, samtidig som de oppleves myke og sofistikerte..

Dette er hva de gjør hver dag i fabrikken i Biella; De gjør skjønnhet livssikker, for at du skal kunne leve og nyte livet i alle tilfeller.

For mer informasjon, se: