Hjem/Agentur/Ralph Lauren Home

Ralph Lauren Home

Luxurious and classic

Ralph Lauren Home kom til liv i 1983. Ralph Lauren skriver historie når han som første motedesigner lanserer en fullstendig hjemmekolleksjon. Den luksuriøse serien inkluderer sengetøy, håndklær, tapeter, stoffer, servise og dekorprodukter, som kombinert skaper et tidløst hjem. I årene som kommer introduserer han Ralph Lauren Home møbler og belysning.

Som den første amerikanske motedesigner, har Ralph Lauren laget en altomfattende kolleksjon til hjemmet. Ralph Lauren presenterer hjemmemøbler og tilbehør som gjenspeiler den varige stilen og det utsøkte håndverket som kjenntegner merkenavnet.

Hjemmekolleksjonen kombinerer alle de elementer designeren er kjent for: produktinnovasjon, farger, utsøkthet, autentiske detaljer og en spennene livsstilsilnærmelse til hjemmeprodukter.

Enten inspirert av tidstro tradisjon, ytterst moderne raffinement eller skjønnheten av sjeldne gjenstander samlet rundt om i verden, er Ralph Lauren Home dedikert til bare de fineste materialene. Merket viser den største oppmerksomhet til detaljer innen håndverksmessig lukus.

For mer informasjon om Ralph Lauren Home, gå til http://www.ralphlaurenhome.com/.

Finn din nærmeste forhandler av Ralph Lauren Home stoff og tapet her.

A Distinctive Image