Hjem/Nyhetsartikler/Liberty Fabric

Agentur

Liberty Fabric

Marie Risøe Carlberg

Daglig Leder

Per 01.01.2024 har vi gleden av å ta over agenturet for Liberty Fabrics i Norge.

Liberty Fabrics Interior er Liberty London sin kolleksjon av tekstiler egnet for interiørdesign. Kolleksjonene består av et bredt utvalg av stoffer, inkludert bomull, lin, silke og ull. Stoffene er tilgjengelige i et bredt utvalg av mønstre og farger, og de kan brukes til å skape et elegant og stilig uttrykk i ethvert interiør.

BLOMSTER: Liberty Fabrics er kjent for sine vakre blomstermønstre, og de tilbyr et bredt utvalg av møbelstoffer med disse mønstrene. Disse mønstrene kan brukes til å skape et feminint og romantisk uttrykk i et interiør:

ABSTRAKTE: Liberty Fabrics tilbyr også et bredt utvalg av abstrakte mønstre for møbelstoffer. Disse mønstrene kan brukes til å skape et moderne og edgy uttrykk i et interiør:

OUTDOOR: Utendørstekstilene til Liberty Fabrics ble en umiddelbar suksess etter sin lansering i 2022. Tekstilene egner seg like godt til innendørsbruk som til utendørsbruk, og kolleksjon byr på både fargerike og koselige mønstre, samt holdbare, lekre plains:

TAPET: Liberty Fabrics tilbyr også en fantastisk kolleksjon av tapeter, som harmonerer med tekstilene i både farger og mønster:

           

Her er noen ideer til hvordan du kan bruke Liberty Fabrics Interior i ditt eget interiør:

  • Bruk det til å lage gardiner eller pynteputer for å skape et luksuriøst og sofistikert uttrykk.
  • Bruk det til å lage møbeltrekk for å gi ditt interiør et personlig preg.
  • Bruk det til å lage sengegavler og sengetepper for et unikt og særeget soverom

Se hele utvalget til Liberty Fabric her. Ønsker du å bli forhandler? Send oss en forespørsel, da vel

Flere blogginnlegg