Hjem/Nyhetsartikler/Møt våre interiør- og salgskonsulenter!

Butikk, Interiørkonsulent, Interiørkonsultasjon

Møt våre interiør- og salgskonsulenter!

Marie Risøe Carlberg

Daglig Leder

Ellen Lierstuen – En erfaren interiørarkitekt med lidenskap for skandinavisk design

Vi er glade for å presentere Ellen, en dyktig interiørarkitekt med over 4 års erfaring i vårt team. Ellen har en solid bakgrunn med en videregående utdanning innen interiør og en Bachelorgrad i interiørarkitektur fra Høyskolen Kristiania. Hun har også utvidet sin horisont med et semester ved Nuova Accademia di Belle Arti i Milano. Ellens portefølje omfatter både små og store prosjekter, og hun har en spesiell forkjærlighet for skandinavisk design. Hennes evne til å skape vakre og funksjonelle rom inspirerer alle rundt henne.

Designinspirasjon hentet fra København

Ellens favorittby for designinspirasjon er uten tvil København. Byen er et levende eksempel på skandinavisk estetikk, med en rik historie og en rekke arkitektoniske skatter. Ellen kunne lett ha tilbrakt et helt år med å utforske Københavns gater og suge til seg inspirasjon fra omgivelsene.

En verdifull ressurs for vårt team

Ellen sin ekspertise, kreativitet og engasjement for sitt fagfelt er en inspirasjon for oss alle. Vi er stolte av å ha henne med på laget og ser frem til mange års fruktbart samarbeid.

Nina Benedicte Ihlen – En fagkyndig prosjektleder med lidenskap for detaljer

Vi er stolte av å ha Nina i vårt team som prosjektleder. Siden hun startet hos oss i 2016 har hun demonstrert sin evne til å håndtere komplekse prosjekter med stor dyktighet og effektivitet. Hennes reise gjennom våre fire avdelinger har gitt henne en bred forståelse av vår virksomhet og en unik evne til å se det store bildet.

Nina har en solid bakgrunn i Retail Design fra Westerdals høyskole. Gjennom sin omfattende erfaring på store prosjekter har hun utviklet en sterk forståelse for C&C Milanos estetikk, preget av et rent, luftig og eksklusivt uttrykk. Hun er alltid en pålitelig og hjelpsom kollega, og vi setter stor pris på hennes engasjement og positive innstilling.

Utforsker sin kreativitet gjennom keramikk

Utenfor arbeidstiden utvider Nina sin kreativitet gjennom keramikkurs. Hennes interesse for dette håndverket ble vekket etter å ha blitt kjent med Astier de Villatte, et av merkene vi tidligere solgte. Nina er et levende eksempel på at drømmer og engasjement kan føre til spennende nye opplevelser og ferdigheter.

Stine Ugland – En dyktig interiørarkitekt med en lidenskap for farger og mønstre

Vi er glade for å ha Stine i vårt team. Siden hun ble en del av oss i slutten av 2019, har vi hatt gleden av å bli godt kjent med denne dyktige interiørarkitekten fra Sørlandet.

Stines interesse for interiør startet tidlig, og hun valgte å følge sin lidenskap ved å studere interiørdesign på videregående skole. Deretter fullførte hun en Bachelorgrad i interiørarkitektur ved Høyskolen Kristiania, og tilbrakte også et år ved University of Hertfordshire i England.

Stines motto kan trygt sies å være “More is More”. Hun trives med farger, mønstre og frihet til å utfolde sin kreative sans. Dette gjenspeiles i hennes arbeid, der hun skaper levende og unike rom som inspirerer og engasjerer.

Fun fact:

Allerede fra sin første uke hos oss tok Stine kontroll over systemene for prøvebøker, og i dag er hun vår showroomansvarlig. Leter du etter en prøvebok, kan du være sikker på at Stine vet nøyaktig hvor den befinner seg.

Patrick Larsen – En kunnskapsrik leder med et skarpt øye for detaljer

Vi er stolte av å ha Patrick som leder i vårt team. Siden han kom til oss i slutten av 2009, har han etablert seg som en uvurderlig ressurs for både kolleger og kunder. Hans omfattende kunnskap og langvarige relasjoner gjør ham til en pålitelig veileder og problemløser.

Når resten av teamet trenger veiledning, er Patrick alltid bare et rop unna. Med sin vennlige og hjelpsomme natur er han alltid villig til å dele sin ekspertise og støtte sine kolleger.

Patricks evne til å se de små detaljene er en av hans største styrker. Hans prosjekter gjenspeiler en raffinert estetikk og en dyp forståelse for designprinsippene til Ralph Lauren, et merke han har en spesiell forkjærlighet for.

Med lidenskap for tidløs eklektisme!

Ved å blande stiler, epoker og materialer på en smart måte, skaper Patrick rom som er både vakre og fulle av karakter, eller eklektiske”, om du vil. Hjemmet ditt skal gjenspeile din unike personlighet og din spennende livshistorie, når Patrick er ferdig med sitt håndlag.

For Riis Interiør generelt, er tidløshet et undervurdert aspekt ved interiørdesign. Det handler om å skape et hjem som du elsker og som du kan trives i i mange år fremover. Uansett om du liker det klassiske, det moderne eller det bohemske, kan du skape et eklektisk hjem som er helt ditt eget.

 

Else Marie Risøe Evensen – Grunnlegger og drivkraften bak Riis Interiør

Else Marie, kjærlig kjent som “Else”, er grunnleggeren og hjertet av Riis Interiør. Hennes uvurderlige bidrag har gjort det mulig for oss å blomstre til den bedriften vi er i dag. Med sin omfattende erfaring og dype kunnskap deler hun uselvisk sin visdom og veiledning med alle på teamet.

Else er en mester i mange fagfelter. En dag kan du finne henne presisjonsskreddersy tekstiler, mens hun neste dag leder oppmålingen av et helt hus. Hennes engasjement og dedikasjon er smittsomme, og hun inspirerer oss alle til å yte vårt beste.

Vi har lært oss å sette pris på Elses unike personlighet. Selv om hun noen ganger mumler til seg selv under arbeidet, vet vi at det er et uttrykk for hennes dype konsentrasjon og engasjement for oppgaven.

Else etablerte Riis Interiør i 1995, og neste år feirer vi vår 30-årsjubileum. Dette er et testament til hennes utrolige drivkraft og evne til å skape noe varig.

Vi er dypt takknemlige for alt Else har gjort for Riis Interiør. Hennes lidenskap, ekspertise og vennlige vesen er til stor inspirasjon for oss alle.

Fun fact:

Riis Interiør startet som en hobby på 1980-tallet. Else skapte alt fra unike eggevarmere formet som høner til forklær, toalettmapper og mye mer. Etterspørselen etter skreddersydde gardiner økte gradvis, og dette markerte starten på Riis Interiør slik vi kjenner det i dag.

 

Flere blogginnlegg