Butikk, Nettbutikk, Produksjon

Reststoff

Marie Risøe Carlberg

Daglig Leder

I lys av en bærekraftig fremtid, syr vi opp produkter for salg i vår egen butikk og nettbutikk, av reststoff etter vår egen produksjon. Utgående prøvemateriale, som stoffprøver fra bøker og heng, blir også gjenskapt til nydelige interiørprodukter. Vi selger i tillegg luksuriøse reststoffer i vår butikk på Smestad, til en meget overkommelig penge, til alle hobbyentusiaster der ute.

En stor utfordring innenfor tekstilbransjen er mengden stoffrester som blir igjen etter søm og produksjon, spesielt etter tekstiler med store mønsterrapporter. Både med tanke på et bærekraftig miljø, men også som et merverdiprodukt, har vi opprettet et program, Riis Collection, hvor vi prøver å bruke opp rester, i den grad vi klarer.

Riis Collection, varer laget av reststoff, er skapt av vår egen systue og produksjonsverksted. De produserer opp pynteputer, oppslagstavler, knaggrekker, dørstoppere, trekk til tennbriketter med mer, av stoffrester.

Som et merverdiprodukt, tilbyr vi kundene våre å produsere opp passene produkter av deres eget reststoff, når de bestiller søm av gardiner, puter, sengetepper og lignende.

Husk å spør oss om rester og reststoff neste gang du er innom, så sørger vi sammen for å gjenbruke så mye som mulig.

 

Flere blogginnlegg