MERK! Varer i kategorien "Nyheter vår 2023" blir først sendt fra lager uke 5
Hjem/Blogg/Stofflighet

Agentur, Interiørkonsulent, Interiørkonsultasjon, Produksjon, Søm

Stofflighet

Marie Risøe Carlberg

Administrativ leder og HR-ansvarlig

I dette innlegget vil vi slå et slag for stoff. Kjært barn har mange navn, så stoff, tekstil, gardinstoff og møbelstoff faller i aller høyeste grad inn under dette temaet!

Det viktigste først; er du på jakt etter stoff/tekstil, så kan du kjøpe det hos oss. For å unngå å skape forvirring, og konkurrere med våre leverandører, sender vi deg like så godt rett til dem for å se hva som finnes der ute: Designers Guild, Ralph Lauren Home, William Yeoward, Christian Lacroix, John Derian, Pierre, Frey, Jim Thompson, C&C Milano, Holland & Sherry, Fillippo Uecher, Mariaflora

Har du hørt uttrykket «stofflighet» før? Stofflighet handler om å bringe det myke inn i et rom, i form av gardiner, pynteputer, veggtrekk og lignende. Stoff har ulike funksjoner;

1) DET ESTETISKE. Stoff kommer i allverdens farger, mønster og strukturer, og kan gjøre alt med et ellers så nøytralt rom. Stoff spiller en viktig rolle når vi prøver å skape gode rom å være i.

2) LYD. Stoff har en dempende effekt, og skaper ro og harmoni til et rom med mye akustikk

3) ISOLASJON. Fôrede gardiner, og da spesielt mellomfôrede gardiner, isolerer godt mot kulde fra et kaldt vindu eller verandadør. Har du kanskje en åpen kjeller som ikke blir brukt til daglig? Eller muligens en åpen stue/kjøkken løsning på hytta, hvor du egentlig kun trenger lunk på kjøkkenet for at vannet ikke skal fryse? En estetisk vakker løsning, og langt rimeligere enn å sette opp en vegg eller dør, er å velge å skille av med et mellomfôret sjal.

For å finne den beste løsningen hjemme hos deg, book tid med en søm- og interiørkonsulent her

Flere blogginnlegg