Hjem/Blogg/Øye for detaljer

Interiørkonsultasjon

Øye for detaljer

Marie Risøe Carlberg

Administrativ leder og HR-ansvarlig

Detaljer er viktig for å skape et unikt hjem. Detaljer kan være både estetiske og funksjonelle, men aller viktigst er det at de har et særpreg. Enten du liker det tradisjonelle og klassiske, eller det moderne og litt mer vågale, er detaljer et kraftfullt virkemiddel. Det er ofte detaljene som gjør hjemmet ditt unikt, hvor venner, familie og bekjente gjenkjenner personligheten din i interiøret, og da spesielt i detaljene.

Så, hva er så disse detaljene? Det kan være alt fra en farge, til spesielle effekter til funksjonelle løsninger.

Ved innredning av et hjem, kan det være greit å tenke på følgende:

Belysning

Bruk god tid på belysningsplanen. Varier bruken av spotter og lamper. Lamper gir særpreg. Vurder ulike typer gulv-, bord- og vegglamper. Test også ut plasseringen av lampene før de finner sin faste plass.

Veggtrekk

Å trekke en vegg med stoff, gir en lun og spennende effekt

Ting med affeksjonsverdi

Har du noen gamle ski, staver og/eller truger liggende, gjør disse seg fantastisk på en fjellhytte. Ved sjøen kan gamle ror, sjøkart og signalflagg gi et interessant særpreg

Veggpynt

Bare vegger oppleves fort litt nakent og upersonlig. Benytt gjerne ting med affeksjonsverdi, ref. vårt forrige punkt, mens bilder, oppslagstavler og knagger er andre gode løsning. Husk at plassering har alt å si!

Gardiner

Stoff skaper ro og harmoni, og ved å bruke ulike typer gardinløsninger får du et variert og detaljert uttrykk

Lær mer om gardiner og deres mange egenskaper i vårt neste blogginnlegg.

Flere blogginnlegg