Hjem/Q&A’s/La turen til Riis Interiør bli en suksess!

Butikk, Interiørkonsultasjon

La turen til Riis Interiør bli en suksess!

Marie Risøe Carlberg

Daglig Leder

Vi endrer oss i takt med kundene våre og deres kjøpemønster. I nyoppussende og mer kundetilpassede lokaler, møter vi deg nå på tre ulike måter:

1 ) Varehandel – bare å møte opp

Du som liker å ta turen til oss for kjøp av interiørartikler, som pynteputer, pledd, krystall og andre gave- og dekorartikler, kommer til oss som vanlig i butikkens åpningstider. Ingen forhåndsavtale nødvendig og du benytter døren til høyre

2) Engrossalg / Agentur – avtal tid på forhånd

Du som er profesjonell kunde av oss, som interiørbutikk, -arkiktekt, -designer eller møbeltapetserer, avtaler tid før oppmøte med en av våre kollegaer i agenturet. For at du skal få best og riktig hjelp, kan en avtale lønne seg. Er du selvgående, er det selvfølgelig bare å møte opp uten avtale, innnefor våre åpningstider. Du benytter døren til venstre.

3 ) Kjøp av tjenester – avtal tid på forhånd

Ønsker du å kjøpe stoff og søm eller trenger hjelp til gode søm- og interiørløsninger, tilbyr vi profesjonell veiledning. Våre erfarne konsulenter hjelper deg med alt fra stoff- og fargevalg, til  sømteknisk bistand og veiledning til utarbeidelse av gode interiørløsninger. Du benytter døren til venstre.

Oppstartsmøte og korte kundemøter på inntil 30 minutter er gratis og helt uten forpliktelse. Med mindre du selv ønsker å gå videre og få mer hjelp, eller legge inn en stoff og sømbestilling.

For å gjøre bookingen så enkel som mulig, kan du benytte vår online bookingkalender. Om du heller foretrekker å ringe, eller sende oss en e-post, er det selvfølgelig også mulig.

Fordelen for deg som kunde ved å booke tid i forkant, er at du får hjelp umiddelbart ved oppmøte, på et tidspunk du selv har valgt. Du får fokusert og kvalifisert hjelp i hele perioden du trenger den. Sannsynligheten for en bedre kundeopplevelse samt et bedre sluttresultat øker også betraktelig.

Vær spesielt oppmerksom på lørdager. Vi tilbyr utvidet hjelp til interiør mellom kl 09 og 11 hver lørdag formiddag. Fra kl 11 – 16 er butikken kun åpen for ren varehandel.

Her finner du link til:

Bookingsiden vår

Priser og hvordan vi jobber

Alltid velkommen!

Flere blogginnlegg